Abby Jimenez - Van helyem a világodban?

-25%
Abby Jimenez - Van helyem a világodban?
4 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 749 Ft

"Jimenez igazi tehetség." - Emily Henry, New York Times bestsellerszerző

"Tele őszintén kacagtató pillanatokkal." - USA Today

"Hihetetlen élmény volt ezt a könyvet olvasni, azonnal magával ragadott, és az elejétől a végéig teljesen lekötött." - The Escapist Könyvblog

A sorsunk összefonódik, még ha különbözik is.

Egy merész fogadás, egy ínyenc, grillsajtos szendvics és egy kis kecskesimogatás után Alexis Montgomery világa a feje tetejére állt. Az ok: Daniel Grant, egy nevetségesen dögös asztalos, aki tíz évvel fiatalabb nála, és a világ leglazább pasija - a kifinomult, városi nő, Alexis totális ellentéte. A köztük lévő kémia mégis tagadhatatlan.

Bár az ultragazdag szülei azt szeretnék, hogy vigye tovább a világhírű sebészcsalád örökségét, Alexis nem vágyik sem dicsőségre, sem hírnévre. Neki megfelel, hogy egyszerű sürgősségi orvos legyen. Minél több időt tölt Daniellel és a férfi kisvárosi ismerőseivel, annál tisztábban látja, mi az, ami igazán fontos. Ám ha hagyja, hogy kapcsolatukból több legyen egy rövid távú kalandnál, azzal hátat fordít a családjának, és lemond arról a lehetőségről, hogy emberek ezreinek segítsen.

Danielt nem vonhatja be a saját mindennapjaiba, ugyanakkor nem tud lemondani a mellette megtalált boldogságról sem. Nem is különbözhetnének jobban egymástól, így Alexisnek el kell döntenie, mit választ.

A USA Today és New York Times bestsellerszerző Abby Jimenez egy újabb regénnyel jelentkezik, amely méltón képviseli a romantikus regény műfaját. Egyszerre vicces és komoly, nagyon érzékenyen és hozzáértőn kezel egy sok nőt érintő problémát, teszi mindezt kivételes arányérzékkel - mondhatni, majdhogynem tökéletes.

"Jimenez legfülledtebb és legvarázslatosabb műve." - Book Reporter

"Gazdagon szőtt, léleksimogató romantika." - Publishers Weekly

"Tökéletes romantikus történet: szívmelengető, szívszorító, humoros, és egyszerűen jó elmerülni benne." - The Bashful Bookworm

"Eredeti, vonzó, és garantáltan könnyekre fakaszt!" - What's Better Than Books

Adatok
ISBN
9789635704170
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Oldalszám
427
Kiadás éve
2022