A tartós szerelem receptje - John M. Gottman - Julie Schwartz Gottman

-28%
A tartós szerelem receptje - John M. Gottman - Julie Schwartz Gottman
3 490 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 513 Ft

7 napos program a bensőségesebb és örömtelibb párkapcsolatért

Vajon lehetséges-e csupán hét nap alatt érezhetően javítani a párkapcsolatunk minőségét? Dr. John Gottman ígérete szerint igen - márpedig ő nem beszél a levegőbe: az Egyesült Államok legismertebb matematikus-pszichológusaként minden állítását kemény adatokkal támasztja alá.
Gottman neve fogalom az egész világon, ugyanis egyedülálló kutatása keretében negyven éven keresztül több mint háromezer pár kapcsolatát figyelte meg a híres Szerelemlaborban, azok minden elképzelhető aspektusát mérve és elemezve. Ma már elegendő 15 percig figyelnie egy pár kommunikációját, hogy 91%-os pontossággal megmondja, tartósan is együtt maradnak-e, vagy szakítani fognak.
Első számú célja azonban nem az, hogy ő adja a legmegbízhatóbb párkapcsolati jóslatokat, hanem az, hogy megtanítsa a pároknak, hogyan fordulhatnak vissza a szakításhoz vezető útról és tehetik egymást újra boldoggá.
Legújabb könyvében négy évtized kutatási eredményeit és terápiás tapasztalatait dolgozta bele egy hétnapos akciótervbe, melynek könnyen kivitelezhető lépései már rövidtávon javítják a párkapcsolat minőségét. Ebben a programban nem szükséges óriási gesztusokat tenni vagy kényes beszélgetéseket kezdeményezni, megvalósítása nem igényel különleges előkészületet - a kapcsolatunk bármelyik szakaszában eredményesen végigcsinálhatjuk, ha pozitív változásra vágyunk.
Akár problémákkal küzdünk, akár a jót szeretnénk még jobbá tenni, csodálkozni fogunk, hogy néhány apró, de jól irányzott változtatás milyen nagy mértékben képes megnövelni a párkapcsolati elégedettségünket.
"Nincs olyan házasság vagy párkapcsolat, amely ne profitálhatna ebből a könyvből."
New York Journal Of Books
"Gottman a párkapcsolat Einsteinje!"
Psychology Today

Adatok
ISBN
9786156471246
Kiadó
Kulcslyuk
Kiadás éve
2023