A szerencse ígérete - A főnök 3. - Élfestett - Baráth Viktória

-28%
A szerencse ígérete - A főnök 3. - Élfestett  - Baráth Viktória
7 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

5 759 Ft

Várható megjelenés:
2025. 01. 27.

Mit hoz a jövő?

A múltjuk elől menekülve Elena és David Hill Las Vegasba költözik, hogy mindent elölről kezdjenek. Új név és személyiség várja őket, egy dolog azonban nem változott: ők lesznek a város legnagyobb droghálózatának vezetői. Látszólag ott folytatják, ahol abbahagyták, a régi döntéseiknek azonban ára van.

Elena nehezen küzd meg az őt kísértő démonokkal, és ez a munkájára és a kapcsolatára is sötét árnyékot vet. Egy fiatal férfi reményt hoz az életébe, azt azonban nem is sejti, hogy ez a találkozás lesz egyben a végzete is...

David igyekszik minden sérelmét magába fojtani, amelytől könnyen elveszítheti Elena bizalmát és szerelmét. Veszélyes játszmába kezd az orosz maffiával, hogy megmentse a szeretett nőt. Az ellenségnek azonban más tervei vannak velük.

A többszörösen Aranykönyv díjra jelölt Baráth Viktória nagy sikerű A főnök-sorozatának éldekorált legújabb és egyben befejező részében összecsapnak a hullámok Elena és David feje fölött. Vajon sikerül kimenekülniük abból a csapdából, amelyet a sors állított nekik?


"Imádom az írónő műveit!" - Faythe könyveskuckója

Adatok
ISBN
9789635702671
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Oldalszám
384
Kiadás éve
2024