A múlt kísértése - A főnök 2. - Élfestett -Baráth Viktória

-28%
 A múlt kísértése - A főnök 2. - Élfestett -Baráth Viktória
7 399 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

5 321 Ft

Várható megjelenés:
2024. 09. 23.

A múltban elkövetett hibáink életünk végéig kísértenek?


Ana Moreno élete darabjaira hullott, miután mindent és mindenkit elveszített, aki számára fontos volt. Az otthonát is kénytelen elhagyni. Az albuquerque-i alvilág királynője immár csak egy kis tijuanai kocsma tulajdonosa. Jóval szerényebben él, de ebben a nehéz helyzetben is megtalálta a boldogságot: új barátokat szerzett, jótékonykodik, és úgy tűnik, a magánéleti gondjai is megoldódni látszanak.

Egy nap azonban betoppan hozzá egy rég nem látott ismerős. Ana csak úgy szabadulhat meg a múltja sötét árnyékától, ha elfogadja a férfi ajánlatát. Ehhez viszont kockára kell tennie a saját életét.
Begyógyulhatnak valaha a fájó sebeink? Jóvátehetjük a régmúltban elkövetett bűneinket? Képesek vagyunk megbocsátani a megbocsáthatatlant? Hogyan léphetünk ki egy olyan világból, ami egykor az életünk része volt?

A többszörösen Aranykönyv díjra jelölt Baráth Viktória A főnök-sorozatának második, megújult és éldekorált kötetében Mexikóba visz minket, ahol a jót és a rosszat csak egy vékony határ választja el egymástól. Ezt a határt pedig nagyon könnyű átlépni. A bővített újrakiadásban eddig ismeretlen részletek kerülnek napvilágra, amelyek teljesen új megvilágításba helyezik a történetet.

"Pörgős történet." - Pandalány olvas

Adatok
ISBN
9789635703746
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Oldalszám
352
Kiadás éve
2024