A megfigyelő - Nancy Kress

-29%
A megfigyelő - Nancy Kress
6 490 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 627 Ft

Mi van akkor, ha tényleg igaz a kvantumelmélet egyik feltevése, miszerint a tudatunk hozza létre az észlelt világunkat? Mi lenne, ha módosíthatnánk a bioprocesszorainkat, hogy megváltoztassuk az észlelésért felelős algoritmusokat, ezáltal beléphetnénk más "valóságokba"?

Dr. Caroline Soames-Watkins élete több szinten is válságba kerül, ezért hajlandó megfontolni dédnagybátyja, a Nobel-díjas tudós, Samuel Watkins rejtélyes javaslatát, és munkát vállal egy kajmán-szigeteki, különleges kutatóintézetben. A létesítményben egy olyan technológia kifejlesztésén dolgoznak, mellyel megismerhető lehet a tudat valódi természete, más valóságok, és esetleg a halál utáni élet.

Robert Lanza őssejtkutató biológus, aki a Time magazin szerint a világ 100 legbefolyásosabb embere közé tartozik, összefogott a Nebula- és Hugo-díjas íróval, Nancy Kress-szel, és egy megdöbbentő regényt alkottak. A megfigyelő elképesztő utazásra hív az elme mélyére, a tudomány határaira, és gyökeresen új megvilágításba helyezi mindazt, amit az életről és a képzelet erejéről tudtunk.

Adatok
ISBN
9789635511716
Kiadó
Metropolis Media Group
Oldalszám
386
Kiadás éve
2024