A manifesztáció hatalma - Ryuu Shinohara

-29%
A manifesztáció hatalma - Ryuu Shinohara
5 690 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 057 Ft

 

Itt az idő, hogy te is megtapasztald a tudatos teremtés erejét!

Akár hiszed, akár nem, az életedet te magad irányítod, ezt senki más nem teheti meg helyetted... hacsak te magad meg nem engeded neki. Mi lenne, ha lennének olyan egyszerű elvek, amelyek segítségével mindent megszerezhetsz az életben? Lehet, hogy már rendszeresen manifesztálsz is, vagy esetleg hallottál már róla, de még nem próbáltad ki.

A manifesztálás azt jelenti, hogy gondolataid, érzelmeid vagy hited erejét használod fel arra, hogy valamit fizikailag bevonzz az életedbe. Tudományos kutatások igazolják, hogy minden energiából áll: tárgyak, állatok, gondolatok és emberek egyaránt.

Az energia áramlását bizonyos törvényszerűségek határozzák meg. Minél többet tudsz ezekről a törvényekről, annál könnyebben tudod használni azt az energiát, amivel rendelkezel. Nem csoda, hogy olyan sztárok vallják a manifesztációt a siker titkának, mint Will Smith, Jim Carrey, Oprah Winfrey és Lady Gaga.

Csak néhány példa, amit megtudhatsz ebből a könyvből:
- miért kellene többet foglalkoznod a manifesztálással, mint gondolnád;
- a valóságod megváltoztatása mögött rejlő tudományos titok;
- mi az oka annak, ha nyomorúságot manifesztálsz, és hogyan kerülheted el ezeket a gyakori hibákat;- - 15 olyan technika, amely garantálja a manifesztálásod sikerét;
- alapvető mentális gyakorlat, amelyet az olimpikonok és a sztársportolók naponta elvégeznek teljesítményük növelése érdekében;
- a legnagyobb pénzügyi hazugság felfedése, illetve hogyan teremthetsz valódi bőséget;
- figyelmeztető jelek, hogy hiányérzeted van, és hogyan szabadulj meg tőle;
- és még sok más...

Minden embernek megvan a képessége ahhoz, hogy manifesztáljon. Jogod van a boldogsághoz, és teljesen elérhető számodra is, ezt garantálom. Nem kell beleragadnod abba a helyzetbe, amelyet még akkor teremtettél magadnak, amikor robotpilóta üzemmódban éltél. A tudás, amit ebből a könyvből megszerezhetsz, megváltoztathatja a szemléletedet, és megmutatja, hogyan élheted magasabb szinten az életedet.

Adatok
ISBN
9789636301514
Kiadó
Good Life Books
Oldalszám
191
Kiadás éve
2024