A kegyúr - Karády Anna

-28%
ÚJ
  A kegyúr - Karády Anna
6 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

5 039 Ft

Várható megjelenés:
2024. 09. 30.

Fékezhetetlen becsvágy. Égető szenvedély.

Ez a történet egy névtelen ágyékból származó férfiról szól, aki egy isten háta mögötti faluban látta meg a napvilágot a 15. században. Ám a parasztfiú nem éri be azzal, amivel születése megkínálja, és nevét halhatatlanná teszi.
Tanúi lehetünk a török félhold árnyékában születő titokzatos szerelemnek, megelevenedik a Hunyadi-ház vezette birodalom, vele együtt a politika, pénz, intrika, és ármány labirintusa, melyben üstökösként ragyog fel a tettvágytól hajtott, ambiciózus, féktelen ifjú, aki helyet tör magának a királyi udvarban.
Ő maga a megtestesült akarat és törekvés...
Szíve lángol a becsvágytól és a szenvedélytől. Ám az ország leggazdagabb főuraként sem képes nyugodni - világraszóló álmokat kerget.

Az első szerelem lehet az utolsó?
Vajon a cél szentesítheti az eszközt?

Karády Anna - a nagysikerű A füredi lány-trilógia és a népszerű Zserbó-sorozat írója - ezúttal egy izgalmas korszakot tár az ínyenc olvasók elé, ahol a történelmi tények és a fikció összemosódik, és mint egy misztikus álomban, egy csapásra ott találjuk magunkat a megszállottságtól fűtött vágyak és perzselő érzelmek veszélyes birodalmában.

Adatok
ISBN
9786156802002
Kiadó
Gamma Kiadó
Oldalszám
344
Kiadás éve
2024