A fogság gyönyöre - A főnök 1. - Élfestett - Baráth Viktória

-28%
A fogság gyönyöre - A főnök 1. - Élfestett - Baráth Viktória
6 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

5 039 Ft

Valóban te irányítod a saját életedet?

Ana Moreno békésen él Albuquerque leggazdagabb negyedében. Mindene megvan, amiről egy nő álmodhat: csodás ház, személyzet és egy milliomos vőlegény, akivel boldogan tervezgetik az esküvőjüket.
A rózsaszín álomvilágnak azonban vége szakad, amikor egy este ismeretlenek elrabolják Anát. A lány ekkor döbben rá arra, hogy az élete mégsem volt olyan fényes és csillogó, mint ahogy azt gondolta.
Fogvatartója válaszút elé állítja: ha életben akar maradni, meg kell tanulnia alkalmazkodni ahhoz a kegyetlen világhoz, amelybe került. A titkok és csalódások hálójában őrlődve azonban arra még ő sem számít, hogy a bosszúvágy egy teljesen új emberré fogja változtatni.
Hol a határ jó és rossz között? Mire lehet képes az ember, ha a megtorlás hajtja? Vajon létezhetnek valódi érzelmek egy kegyetlen világban, vagy csak az érdek vezérli a tetteinket?
A többszörösen Aranykönyv díjra jelölt Baráth Viktória egyik legsikeresebb regényének bővített újrakiadása megújult külsővel, exkluzív élfestett kiadásban még több izgalmat és fordulatot ígér. Érzelmekben és erotikában gazdag történetben mutatja be az alvilág rideg valóságát.

"A történet magával ragadó, letehetetlenné varázsolja a könyvet." - Nikii Könyvblog

Adatok
ISBN
9789635708734
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Oldalszám
416
Kiadás éve
2024