A Sedona-módszer - Kulcs a boldogsághoz, sikerhez, békéhez és az érzelmi jólléthez - Hale Dwoskin

-29%
ÚJ
A Sedona-módszer - Kulcs a boldogsághoz, sikerhez, békéhez és az érzelmi jólléthez - Hale Dwoskin
6 490 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 627 Ft

"Amikor a változás belülről fakad, maradandó lesz."
Íme egy hatékony módszer, hogy önmagadat belülről kifelé, könnyedén és maradandóan átalakítsd!
A Harvard Orvostudományi Egyetem tanulmánya, illetve egy negyed évszázad alatt világszerte több tízezer ember eredményei által hitelesített és bizonyítottan hatékony Sedona-módszer egy gyors, könnyű, célravezető, ugyanakkor pedig elegáns módja a belső biztonságérzet és jóllét védelmének és kiterjesztésének jelen korunk kihívásokkal teli és nagy igényeket támasztó környezetében.
Ez maga az elengedés művészete.
A Sedona-módszer megmutatja, hogyan férhetsz hozzá azonnal a nem kívánt gondolatok és érzések elengedésének természetes képességéhez - még akkor is, ha a legnagyobb kihívások közepette találod magad. Egy olyan működőképes és erőteljes módszer ez, amit bárhol és bármikor felhasználhatunk életminőségünk azonnali javítására, a lelkünk mélyén szunnyadó öröm és boldogság felébresztésére.
Az elengedés természetes képességével való kapcsolódás olyan eredmények elérését teszi lehetővé, melyek messze meghaladják a manapság rendelkezésünkre álló más transzformációs eszközökkel megvalósíthatókat. Egymásra épülő tudást nyújtó fejezeteivel A Sedona-módszer feltárja előttünk az elengedési folyamat legfontosabb alapjait és a belső korlátozottságunk mögöttes motivációit. Hale Dwoskin könyvében különféle technikákat kínál, amelyek megkönnyítik a szabadság felé vezető utat: az ellenállással való megbirkózást, az itt és mostban levés elérésének módszereit, a múltbeli konfliktusokkal kapcsolatos érzések feloldásának lehetőségeit, a célok eléréséhez szükséges lépéseket, valamint pozitív és negatív érzelmeink kiegyensúlyozásának stratégiáit.
A Sedona-módszer segítségével életünk olyan területeit tárhatjuk fel, ahol erőteljes és pozitív hatást érhetünk el. Ezek közé tartoznak:
a bűntudat, a szégyen, a félelem és a szorongás leküzdése
a berögzött minták és szokások elengedés
a gazdagság építése, a vállalkozások megfelelő működtetése
emberi kapcsolataink javítása
a kicsattanó egészség fejlesztése
egy harmonikusabb, békésebb világ megteremtése

A legszebb zarándokút, amin elindulhatsz, az, amelynek során felfedezed önmagad és elengeded a korlátozó mintákat!

Adatok
ISBN
9789635072583
Kiadó
Édesvíz Kiadó
Oldalszám
426
Kiadás éve
2024