A Douglas-nővérek 3. - Az álmok parfümériája - Charlotte Jacobi

-29%
A Douglas-nővérek 3. - Az álmok parfümériája - Charlotte Jacobi
5 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 271 Ft

Családregény-sorozat a Douglas parfümérialánc történetéről

Hamburgból a világhírig!

Spiegel-bestseller


Hamburg, 1929: Hertha és Lucie, a két nővér megörökölték a keresztszüleiktől a jól menő Douglas parfümüzletet, ahol már korábban is dolgoztak. Lucie-ra rátalált a szerelem, Hertha pedig másodszorra is anyai örömök elé néz. Ettől függetlenül folytatják a munkát, továbbviszik, amit a nagynénjeik felépítettek. Hiába tör ki a nagy gazdasági válság, a testvérek szembeszállnak a kihívásokkal. Az országban megindul a nacionalizmus térhódítása, de ők varázslatos illatokat visznek el világszerte mindenhová.

A Charlotte Jacobi álnév az Eva-Maria Bast - Jorn Precht szerzőpárost fedi, amellyel már több Spiegel-bestsellert megjelentettek.
Eva-Maria Bast újságíró, több tényirodalmi kötet, thriller és más regény szerzője. Egyebek mellett a Konrad Adenauer Alapítvány történelmi újságírás díjában részesült. Lakóhelye a Constance-i tó, illetve Würzburg. Jorn Precht a Stuttgart Media University oktatója, mozi- és tévéprodukciók többszörösen díjazott forgatókönyvírója. Történelmi regények és tényirodalmi művek szerzője, 2018-ban Bronze Homer irodalmi díjat kapott.

Adatok
ISBN
9786156606020
Kiadó
Next 21 Kiadó.
Oldalszám
352
Kiadás éve
2024