Kedves Vásárlóink!

A könyvesboltunkat a Westend Bevásárlóközpontban véglegesen bezártuk, és a könyvkölcsönzés is megszűnt, mivel  a kor szellemének megfelelően, kizárólag az internetes értékesítésre kívánunk összpontosítani! Ennek ellenére a bevezetett  www.konyvkolcsonzo.hu márkanév megmaradt. 

A  www.konyvkolcsonzo.hu webáruházunkban csak vadonatúj  könyveket árusítunk 25-27% árkedvezménnyel, gyors  kiszállítással vagy személyes átvétellel.. 

Átvételi pontunk: Budapest, 13. kerület, Balzac u. 38. (Pannónia utca sarok, konyvkolcsonzo.hu felirat) 

Nyitva: 12-18 óra között munkanapokon. Szombaton,vasárnap és ünnepnapokon zárva. 

Kérjük, hogy csak akkor jöjjön el a könyvekért, ha megkapta a 2. számú visszaigazoló e-mailünket, amely e-mail rögzíti az átvétel pontos időpontját! 

Az üzletben egyszerre csak egy vevő tartózkodhat, ezért kérjük, hogy szükség esetén az utcán a friss levegőn szíveskedjék várakozni, és az üzletbe való belépés előtt az orrot és szájat eltakaró maszkot szabályosan felvenni! Köszönjük, hogy vigyáz munkatársaink egészségére! 

Átvételi pontunk könyvesboltként nem üzemel, ott csak a webáruházunkban  megrendelt, és az általunk visszaigazolt könyvek vehetőek át, természetesen ingyenesen. 

A szállítási díjak futárral, PostaPontokon, posta-automatáknál, MOL-kutakon, COOP-üzletekben: 

Csak 2.000 Ft felett szállítunk ki!

2.000 Ft-tól a szállítási díj 1190 Ft, ha bankkártyával fizet a rendelése leadásakor.  

(Ha utánvételes fizetési módot választ, akkor +180 Ft kezelési díjat számítunk fel.)

Telefonos ügyfélszolgálatunkon a nagy forgalom miatt a hívások fogadása időnként nehézkes. Ezért kérjük, hogy telefonálás helyett, szükség esetén írjon e-mailt az info@konyvkolcsonzo.hu címre, amire gyorsan válaszolunk! 

Regisztráció

Szállítási információk

Fizetési információk

Üzletünk