Lakatos Levente-LoveClub (új példány)

-25%
Lakatos Levente-LoveClub (új példány)
4 000 Ft
3 000 Ft
Részletek
Neked mi a szex? Számomra menedék. Tűzforró odú, ahol elrejtőzhetek a világ hibákat kereső tekintete elől. Ahol valóban önmagamat adhatom, és ezáltal istenien tökéletes lehetek. Ahol meztelenül, kikövetelt álarcok és jelmezek nélkül létezhetek. Ahol a nyelvek nem ostoroznak, hanem dicsérnek. Ahol a vágyam nem szégyen, hanem erény. Ahol még a pofon sem a gyűlölet eszköze.”

A LoveClub internetes portál, melyet a szerelem és a szex köré építettek. A LoveClub maga a szabadság, ahol felhasználói álnevek mögé rejtőzve kutathatsz új partnerek után. A LoveClubon nincsenek tabuk, az érzékiség megfér a nyers szexualitással. Virtuális szórakozóhely, ahol az lehetsz, aki csak akarsz. Sokan hamis fotóval és személyazonossággal regisztrálnak, s a csetelések során a legmerészebb vágyaikat is bátran megosztják a többiekkel. A bizarr nicknevek gyakran olyan kiskorúakat rejtenek, akiket túlságosan korán kísértett meg a tiltott gyümölcs.

Lili minden vágya, hogy újságíró legyen. Kitartásának köszönhetően ajánlatot kap a legolvasottabb napilap szerkesztőjétől – egy címlapsztori, és már a főiskolai évek alatt az újság munkatársa lehet. A lány témakeresés közben felfigyel rá, hogy az elmúlt hetekben hirtelen megnőtt az öngyilkosságok száma a fővárosban. Az áldozatok valamennyien tinédzser lányok. Lili gyanúja szerint új drog vagy egy szekta állhat a tragédiák hátterében. Ám hamarosan kiderül, hogy sorozatgyilkosságba keveredett, és a saját bőrét viszi a vásárra…
Ifjúkori szenvedély, szerelmek, szex, ballépések, útkeresés, elfojtott és gyilkos vágyak – ettől olyan hátborzongatóan izgalmas Lakatos Levente második regénye, a LoveClub.

Első regényével, a Barbibébivel egy csapásra a fiatal generáció kedvenc szerzőjévé lépett elő. A huszonéves újságírónak több mint tízezres rajongótábora verbuválódott a Facebookon.
Adatok
ISBN
9789634330776
Kiadó
Libri
Oldalszám
592
Kiadás éve
2016
Hasonló termékek