Új jelszó kérése
Termék részletek


J. L. Armentrout - Be with me / Légy mellettem (új példány)

J. L. Armentrout - Be with me / Légy mellettem (új példány)

-25%
Termék ára
3 500 Ft
Akció: 2 623 Ft2623
Kezdete: 2018.07.12   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
A termék tulajdonságai
Vajon Teresának és Jase-nek valóban megadatik a lehetőség, hogy egymáséi legyenek, vagy az élet közbeszól?


Teresa Hamilton hihetetlenül kemény éven van túl: halálosan beleszeretett a bátyja legjobb barátjába, aki viszont az első, csodálatos, bódító, életmegváltó csók óta egy árva szót sem szólt hozzá; sikerült véget vetnie egy rettenetesen rossz kapcsolatnak; most pedig olyan sérüléssel küzd, ami talán a táncosi karrierje végét jelenti. Ideje hát, hogy elővegye a B-tervet – főiskolára megy. Reméli, hogy itt majd sikerült meggyőznie Jase-t, hogy ami köztük van, az őszinte szerelem.
Jase Winstead súlyos titkot hordoz magában, amiről soha, senkinek nem beszélne – különösen nem a legjobb barátja lenyűgözően szép húgának. Még életében senki nem csókolta meg olyan szenvedélyesen mit Teresa, de nem hagyhatja, hogy ez a kötelezettségei útjába álljon. A legkevésbé arra van most ideje, hogy tartós kapcsolatba bonyolódjon, de közben képtelen kiverni a fejéből a lányt.

Minél többször sodorja őket egymás mellé a sors, annál kevésbé tagadhatják egymás iránt érzett érzelmeiket. Azonban már készülődik a tragédia. Miközben a kampusz próbál magához térni egy váratlan szörnyűség okozta sokkból, a szerelmeseknek el kell dönteniük, hogy minden kockázatot vállalva együtt maradnak, és megérteni, milyen árat kell fizetniük, ha mégsem…
ISBN
9789633995563
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó
Oldalszám
528
Kiadás éve
2016
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés