Új jelszó kérése
Termék részletek


Dienes Angéla-Csábításra születtünk (új példány)

Dienes Angéla-Csábításra születtünk (új példány)

-25%
Termék ára
2 490 Ft
Akció: 1 863 Ft1863
Kezdete: 2018.08.10   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
A termék tulajdonságai
A macska és az egér. A hódító és a (be)hódolt. Az erős oroszlán és a nőiesen esetlen, kacér kiscica… Vagyis a férfi és a nő, ha a másikat akarja.
A párválasztás ösztönös, gyakran a tudatalatti vezérli, így olykor a megmagyarázhatatlan vonzalmon kívül nem is találunk indokot arra, miért kötöttünk ki valaki mellett. De akkor miért nem működik minden kapcsolat, és miért választunk néha (vagy gyakran) mégis olyan embert, akivel aztán mégsem jövünk ki? Mi teszi ilyen bonyolulttá párválasztási folyamatainkat? És miért keresi mindenki a választ ezekre a kérdésekre? Mert mindenki tudni szeretné, miért kell az egyik, és miért nem a másik.

A Csábításra születtünk azonban a legkevésbé sem praktikagyűjtemény vagy éppen recept a tökéletes randihoz. Dienes Angéla tudományos igénnyel, mégis szórakoztatóan és közérthetően ad választ a párválasztással kapcsolatos kérdéseinkre a csábítás biológiai alapjaitól a Z generáció udvarlási szokásaiig.

Dienes Angéla coach, kommunikációs szakember, újságíró-szerkesztő. Pszichológiai kutatásainak jövőbeli célja a párválasztás ösztöndinamikai alapokon nyugvó feltérképezése.
ISBN
9789633102022
Kiadó
Libri Kiadó
Oldalszám
162
Kiadás éve
2014
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés