Új jelszó kérése
Termék részletek


Mindig sikkesen! (új példány)

Mindig sikkesen! (új példány)

-25%
Termék ára
3 290 Ft
Akció: 2 463 Ft2463
Kezdete: 2018.07.04   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Rövid leírás a termékről

A francia nők titka a szépségről, a stílusról és a jó közérzetről

A termék tulajdonságai
A francia nők életük végéig elegánsak, és természetesen mindig fiatalabbnak néznek ki a koruknál. A születésnapjukat ünnepként élik meg, ugyanakkor kiváló alkalomnak tartják arra, hogy a tökéletes megjelenés érdekében vásárolni induljanak.
Tish Jett, amerikai újságíró és blogger évekig kutatta a francia nők titkát. Az írónőt az érdekelte, az idő múlásával miként változnak a nők szépségápolási és táplálkozási szokásai, hogyan cserélődik le ruhatáruk és frizurájuk, ugyanakkor melyek azok a stílusjegyek, amelyek minden nőnél akár egy védjegy állandók. A francia nők tisztában vannak erősségeikkel, gyengeségeiket azonban elrejtik, és soha nem beszélnek félelmeikről, kudarcaikról és hibáikról. A nehéz időszakok az élet elkerülhetetlen velejárói, mindez azonban nem jelenti azt, hogy ne becsülhetnénk és élvezhetnénk azokat az örömöket, amelyek életünk során megadatnak.

Ez a könyv garantáltan megváltoztatja az életkorról, a szépségről, a jó közérzetről és a stílusról alkotott elképzeléseinket. Azt pedig sose feledjük: sosincs késő a változáshoz, végtére is a szépségnek és a stílusnak nincs szavatossági ideje!
ISBN
9786155283680
Kiadó
Partvonal Kiadó
Oldalszám
240
Kiadás éve
2015
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés