-40% Szendrei Ádám - Szuper ÉN

-40%
-40% Szendrei Ádám - Szuper ÉN
5 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 594 Ft

"Ez az út megadja az irányt az életedben, amire az önfejlesztésedet és a személyiséged fejlesztését építeni tudod, hogy többé ne sétálj zsákutcába. Egy rendszert kapsz, ami elvezet onnan, ahol most vagy, egészen a SzuperÉnedig. Benned is van egy szuperhős, csak meg kell őt találni.

Szendrei Ádám , az ország legnagyobb önfejlesztő közösségének az alapítója és a több mint tízezer példányban eladott Gazdagodj Boldogan című könyv írója. Fiatal felnőttként tékozló életet élt, sokáig céltalanul sodródott, míg egy nap ráébredt, ideje kezébe vennie az irányítást.

Ekkor kezdett el önfejlesztéssel foglalkozni és pénzügyi- valamint üzleti irányba tanulni. Több diplomát szerzett, felépített egy sikeres pénzügyi vállalkozást, és létrehozta a saját alapítványát, amin keresztül rászoruló családokat támogat. Mára a hazai önfejlesztés egyik kiemelkedő alakja, keresett előadó, sikeres vállalkozó. Ebben a könyvben bemutatja azt az utat, amin keresztül a kudarcaiból sikereket kovácsolt, és megváltoztatta a saját valóságát."

Adatok
ISBN
9786150108247
Kiadó
BrandBirds Bookship Kiadó
Oldalszám
303
Kiadás éve
2021