Az orosz energiagyógyászat nagykönyve

-25%
Az orosz energiagyógyászat nagykönyve
11 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

8 993 Ft

Az öngyógyításé a jövő. Az energiával való gyógyítás napjainkban már nem annyira újszerű, mint néhány évvel ezelőtt. Ahogy az emberi tudat is finomodik, úgy válik az ember egyre inkább befogadóvá a körülötte lévő világ másfajta megismerésére. Az elmélkedéseket és az olvasmányokat szépen lassan felváltották az alkalmazás évei, minthogy már elengedhetetlenül szükséges a gyakorlatban is használni a tanultakat.

Az orosz gyógyászat igazi lényegét megragadni talán az orosz lélek megértésén keresztül lehet a legjobban. Meghatározása mélységeiben, határok nélküli szélsőségeiben és a végtelenségében rejlik. A monumentális természeti adottságok, a nomád múlt mind hozzájárultak a mindent befogadó tudat kialakulásához, mely meghatározza azt az érzékenységet, ami alapul szolgál a mentális gyógyítás feltételeinek, és így méltán lett az orosz gyógyítás sajátossága.

Az orosz gyógyítási mód a fizikai világunkat átható energiák - de mondhatnánk úgy is, hogy a lélek - szintjén történik. Elménkkel gyakran nem értjük, miként megy végbe a gyógyulás, de szellemünkkel és lelkünkkel - igen. A lélek közvetít a szellem és a test között, ehhez pedig érzelmeinket és érzékeinket használja.

Hogy hogyan is történik mindez?

Mint minden a világon, az emberi test is energiák összességéből áll. Ez számos holisztikus gyógymód kiindulási pontját jelenti. A mentális gyógyítás, vagy szellemgyógyászat az alapja az orosz gyógyításnak is, melyben a beavatkozás az emberi test legközvetlenebb energiasíkján - az éteri burokban történik. A test gyógyításán felül ide sorolható még a tudat "átprogramozása" is, ami segít visszaállítani az embert az eredeti harmónia ősállapotába. A fogantatás pillanatában "megszületett" ideakép még egészséges és tökéletes, és mint információ megmaradt az Egységes Közös Tudatban. Különböző tudati eljárásokkal ez az azonosulás visszahozható, és a sejtszintű emlékezés elindítja a regenerálódást a szervezetben - fizikai beavatkozás nélkül, teremtő erőnk segítségével. 

Adatok
ISBN
9786156115140
Kiadó
Angyali Menedék
Oldalszám
620
Kiadás éve
2021