Vihar az édenben (éldekorált) - Éden-trilógia 1. - Elin Hilderbrand

-28%
ÚJ
Vihar az édenben (éldekorált) - Éden-trilógia 1. -  Elin Hilderbrand
5 590 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 025 Ft
Várható megjelenés
2024. 07. 23.

Egy férj titkos élete, ami új kezdetet jelenthet egy feleség számára: merüljön el Ön is a Karib-tenger szigetvilágában a New York Times egyik legnépszerűbb szerzőjével!

Irene Steele egy csodaszép viktoriánus házban éli idilli életét a férjével, aki a végletekig szentimentális módon képes kimutatni az iránta érzett szerelmét. De amikor újév éjszakáján megcsörren a telefon, Irene egész világa darabokra hullik a sokkoló hírek hallatán: szeretett férje, aki üzleti úton volt, helikopter-balesetben az életét vesztette. És még mielőtt az asszony feldolgozhatná a hírt, muszáj szembesülnie a férje halálának érthetetlen részleteivel.

Miután megérkezik a fiaival a Karib-tengeren lévő St. John édenébe, Irene-nak szembesülnie kell azzal, hogy a férje titkos életet élt. Miközben a titkok és hazugságok hálóját próbálják kibogozni, és egyre inkább magával ragadja őket a sziget elevenen vibráló világa, szembe kell nézniük az igazsággal a családjukat és a saját jövőjüket illetően.

A Vihar az édenben lapjain megelevenedik a trópusok buja szépsége, és mindaz a dráma, romantika és intrika, amit csak Elin Hilderbrand tud elénk varázsolni. A magával ragadó regény egy új sorozat izgalmas kezdő kötete.

Adatok
ISBN
9789636358518
Kiadó
I.P.C. Mirror Könyvkiadó
Oldalszám
340
Kiadás éve
2024