Új jelszó kérése
Termék részletek


Valerij Panyuskin-Luxus orosz módra (új példány)

Valerij Panyuskin-Luxus orosz módra (új példány)

-25%
Termék ára
3 290 Ft
Akció: 2 463 Ft2463
Kezdete: 2018.08.09   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
A termék tulajdonságai
Van egy különös, mesés hely Moszkva mellett. Rubljovkának hívják. Réges-rég óta itt élnek Oroszország leggazdagabb emberei, mert Rubljovkán lakni azt jelenti, hogy elértél valamit az életben. Nemcsak benne vagy a Játékban, de eljutottál az egyik legmagasabb szintjére.
Itt éltek a kommunista állam vezetői, de a leghíresebb szovjet művészek is, még Szolzsenyicin is itt lakott egy rövid ideig Rosztropovics villájában Manapság pedig a legendás orosz oligarchák építik itt fel a kacsalábon forgó palotáikat. Már azok, akik élnek még és akiknek nem kellett valahova Nyugatra átmenteni a vagyonukat.
Olyan luxusban élnek, amit nekünk ép ésszel nehéz elképzelni.
Különlegesen tehetséges emberek? Vagy csak jó barátságban vannak a Pénz istenével? Vagy egyszerű mázlisták? Ők mindenesetre tudják, hogy mindent a hatalomhoz való viszony határoz meg. Mert ebben a Játékban, amely Oroszországban a mesés vagyonokért és magas rangokért folyik, mindent egyszeriben el lehet veszíteni, ha valaki elveszti a hatalom kegyét.
Valerij Panyuskin, a nagyszerű ellenzéki újságíró (akinek a Gazpromról és a Hodorkovszkij-ügyről írott könyvei a világ számos országában megjelentek) megírta e Játék szabályainak könyvét.
Talán tanulni is lehet belőle, már ha valaki az élet császára akar lenni. Vagy épp csak olyan gazdag, mint az orosz oligarchák.
ISBN
9789630797283
Kiadó
Európa Kiadó
Oldalszám
284
Kiadás éve
2014
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés