Taussig Gerda - Se veled, de nélkülem

-28%
Taussig Gerda - Se veled, de nélkülem
4 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 593 Ft

GERDA és PATRIK BONYOLULT SZERELMI KAPCSOLATA barátságból szövődött. A nem mindennapi história csak nyomokban tartalmaz rózsaszínű vattacukor-romantikát, emberi értékek és gyarlóságok egész tárházát vonultatja fel.
GERDA szeretetében harcos és védelmező, szenvedélyes, konok és ragaszkodó. Megalkuvásra képtelen.
PATRIK elutasító és hűvös. Elméje nyitott, a szíve zárt. Szabadságvágyánál csak a félelmei erősebbek.

Egy félelemben nevelt nő és egy önmagát felnevelt férfi, kölcsönös függésben. Kortárs szerelem, olyan korból, melyben az emberi érzések vitrinbe zárva várják a feloldozást. Nem mindennapi történet, melyben a torzulás sebezhetőség, a szeretet pedig nem beteg, hanem sérült. Meggyógyul vajon?

Elengedés, elszakadás, visszahúzás, leláncolás.
Elengedés, elszakadás, visszahúzás, leláncolás.
Ez a szerelem nem ígér filmgyári happy endet.
Ez a szerelem kitépi a lelkedet.

"Könnyen rámondjuk: nárcisztikus, divatszó lett, divat felismerni, félni, elhatárolódni a nárcisztikus férfitól - vagy nőtől. Taussig Gerda egyiket sem teszi. Regényének női főszereplőjét nem érdeklik a divatos társadalmi címkék, nem akarja diagnosztizálni Patrikot, az írónak sem szándéka orvosi esetté adminisztrálni egyik főszereplőt sem. Egyszerűen mesél egy bonyolult kapcsolatról, ahol mindkét fél több problémát hoz a viszonyba, mint egészséges érzelmet, ahol mindkét fél többet nyújt, mint amennyit lelkileg elbír.
Taussig Gerda regénye attól különleges, hogy már az első oldalakon érezzük, kudarcra ítélt ez a gyönyörű szerelem, mégis az utolsó sorig küzdünk, valamiképp találjanak egymásra, annyira nyilvánvaló, hogy e két ember örökké kötődni fog.
Patrik és Gerda, egymásnak sorsai ők."
Nádasi Krisz író, szerkesztő

Adatok
ISBN
9789632915982
Kiadó
BIOENERGETIC KIADÓ KFT.
Oldalszám
222
Kiadás éve
2022