Új jelszó kérése
Termék részletek


T. R. Richmond-Ami maradt (új példány)

T. R. Richmond-Ami maradt (új példány)

-25%
Termék ára
3 490 Ft
Akció: 2 615 Ft2615
Kezdete: 2018.01.28   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
A termék tulajdonságai
Baleset? Gyilkosság? Öngyilkosság?

Egy digitális nyomozás története.


Alice Salmon már nincs közöttünk, de emlékét nem feledjük. Halálhíre port kavart az interneten, tele voltak vele a hírek, szeretteinek szívében nem csillapul a gyász. De legközelebbről mégsem a családtagok és a barátai ismerték Alice-t.

Lassan a rendőrök is felhagynak a nyomozással, úgy tűnik, soha nem derül ki, mi történt Alice utolsó éjszakáján. Dr. Jeremy Cooke egyetemi oktató azonban megszállottjává válik az esetnek: minden idejét annak szenteli, hogy a legapróbb részletet is összegyűjtse. Sorra veszi Alice naplóbejegyzéseit, végigolvassa emailjeit, meghallgat minden hozzáférhető hanganyagot, találkozik az érintettekkel. Amit csak lehet, összeszed; és - tudóshoz illő módon - sajtó alá rendez egy teljes könyvet.


Maga a kutakodás is vihart kavar, hát még a készülő emlékkötet híre. Vajon mire jutott a tiszteletre méltó dr. Cooke? Milyen felfedezéssel zárul a sokkoló dosszié, Alice életének archívuma?


"Minden hónapban jön egy könyv, amit az új Holtodiglan-nak neveznek. Mi úgy gondoljuk, megtaláltuk az igazit." (Marie Claire)
ISBN
9789634054078
Kiadó
Európa Kiadó
Oldalszám
432
Kiadás éve
2016
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés