Szakács Árpád - Egy nő harca Magyarországért - 100 tabumentes kérdésére válaszol Dúró Dóra

-25%
Szakács Árpád - Egy nő harca Magyarországért - 100 tabumentes kérdésére válaszol Dúró Dóra
2 790 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 093 Ft

Dúró Dóra 2010-től két cikluson át a legfiatalabb parlamenti képviselő volt, mostanra pedig az egyik legismertebb honanya. Negyedmilliót meghaladó Facebook-követővel mára ő lett a legnépszerűbb női politikus a legnagyobb közösségi platformon.

Politikusi életútja jelentősen eltér a hagyományostól. 12 éve fiatal nőként került az Országgyűlésbe. Mára négygyermekes családanya lett, aki kitartó küzdelemben úgy tudott helyt állni a politika első sorában, hogy nevéhez semmilyen botrány nem kötődik, hitelessége megkérdőjelezhetetlen.

Kezdetben a Fidesz helyett a Jobbikot választotta, majd annak irányváltása után a 2018-as tisztújításon megpróbálta visszavezetni a pártot a magyarság szolgálatába. A terv majdnem sikerült, de amikor ellehetetlenítették, Toroczkai Lászlóval új pártot alapított. A Mi Hazánk Mozgalmat a semmiből kellett létrehozni, mert úgy gondolták: a balliberálisok kormányzása a nemzet gyors, míg a Fideszé a magyarság lassú halálát jelenti. Mára a párt országosan ismert szervezetté vált. A magyarság sorskérdései mellett olyan ügyet tűztek a zászlajukra, mint például a kényszeroltások és a korlátozások megszüntetése.

Dúró Dóra nemcsak ezekről a kérdésekről mondja el őszintén és tabumentesen a véleményét, úgy, ahogy egy politikustól szinte sohasem lehet hallani. Azt is megtudjuk, hogyan élte meg a csalódásait, a küzdelmeket, a vívódásokat, a hatalmi villongásokat, az árulást. Olyan témák is szóba kerülnek, mint a politikai becsület, a bizalom, a szolgálat, a hit, az igazság. Szakács Árpád újságíró-publicista a kérdésein keresztül nem hagyományos politikusi portrét próbál bemutatni, hanem azt az embert láttatja, aki olyan, mint mi, és aki rendületlenül hiszi és szolgálja a saját értékrendjének igazságait. 

Adatok
ISBN
9786155374685
Kiadó
Kárpátia Stúdió
Oldalszám
196
Kiadás éve
2022