Szabó Péter - Van élet a halál ELŐTT!

-25%
Szabó Péter - Van élet a halál ELŐTT!
3 970 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 978 Ft

Nem az a helyes kérdés, hogy mi van a halál után, vagy hogy mikor fogunk meghalni, hiszen ezt nem mi fogjuk eldönteni, hanem az, hogy mit tehetünk még addig, amíg élünk? Meggyőződésem, hogy az egyik legnagyobb felfedezés az életünkben az lehet, hogy van élet a halál ELŐTT!

Ahelyett, hogy azzal foglalkoznánk, mikor fog véget érni az életünk, és mi fog történni az után, sokkal jobban tesszük, ha arra koncentrálunk, mi minden tehetünk ma, holnap, minden egyes napon, amit addig ajándékba kapunk.
Mindannyiunknak van választása, hogy mit kezd az életével, még akkor is, ha a többség ezt nem így látja, és azt gondolja, hogy az Élet az, ami csak úgy megtörténik velünk.
Azt nem tudom, hogy mi lesz a halál után, azt azonban látom, hogy az emberek legnagyobb része soha sem él igazán.
A többség – szinte elenyésző kivétellel – kispórolja magát az életből. Lábujjhegyen mennek végig az életükön, egészen a sírig.
Ha azonban te is azon kevesek közé tartozol, akik hisznek abban, hogy Élni jöttünk a Földre, nemcsak lakni, akkor ez a könyv Neked szól kedves barátom! Hitem szerint a könyvben szereplő gondolatok, történetek, megközelítések, kérdések és gyakorlatok segítségedre lesznek abban, hogy megtaláld a küldetésed, ezáltal kihozhasd az életből mindazt, ami benne van. Hiszen igenis van élet a halál ELŐTT!

Jelen kiadás a 2014-ben kiadott ugyanezen című könyv megújított változata, tartalmilag egyezik az előző kiadással.

Adatok
ISBN
9786155420795
Kiadó
Guruló Egyetem Kft.
Oldalszám
208
Kiadás éve
2019