Sári Edina - MANÓpauza - Pasiregény (új példány)

-25%
Sári Edina - MANÓpauza - Pasiregény (új példány)
3 990 Ft
2 990 Ft
Részletek
"A "teremtés koronái", a "legszebb férfikor" - milyen jól hangzó szókapcsolatok ezek, pedig a férfi életének egyik legnehezebb időszakát takarják.
Elvileg a negyvenes éveinek végén a FÉRFINAK már szinte mindene megvan ahhoz, hogy jól érezze magát. A gyerekek már nem betegek folyton és nincsenek is otthon sokat, a felesége már egy nem túlhajtott harmincas anyuka. A munkájában már sikeres és jó pénzt is keres vele, rutinból jól dönt és nem öli meg a "mindennap". Az egészsége jó, pedig sokat dolgozik, a barátai szeretnek vele eljárni borozgatni. A hobbijait végre már tudja újra folytatni, tud rá időt szakítani.
A színes férfimagazinok öltönyös, borotvált, napbarnított, karcsú (szuperautós, szuperkarórás, szupermobilos) pasikkal vannak tele, akik olyan, de olyan sikeresek, mint Darth Vader és majd kicsattannak az erőtől.
Kedves olvasó, te ilyeneket látsz a magunk fajtájából magad körül?
Hullanak a negyvenesek! Ki a temetőbe, ki a lecsúszásba, ki a magányba tart.
Ugyanis ez a legnehezebb férfikor! Tudni kell megélni, túlélni ezt az időszakot, mert olyan buktatókkal vannak tele, amelyeket már régen cipelünk - mi férfiak, és olyan mély csapdák jönnek a semmiből és váratlanul, amire fel sem vagyunk készülve.
Sári Edina főhőse szinte minden csapdába belesétál, amibe egy negyvenes fickó csak tud és csak sok pofon után rakja helyre önmagát.
Ez a könyv egy tanmese, az Ő (és a mi) útkeresésünknek a története!"
Aranyosi Péter humorista, 46 évesen
Adatok
ISBN
9786150014319
Kiadó
Cser
Oldalszám
292
Kiadás éve
2018