Sarah Jio - Párizs összes virága

-25%
Sarah Jio - Párizs összes virága
3 970 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 978 Ft

Biciklis balesete után Caroline egy párizsi kórházban tér magához, és semmire sem emlékszik az addigi életéből. Hamarosan kiderül, hogy korábban magányosan és szomorúan élt egy párizsi lakásban. Az emlékei csak részletekben térnek vissza hozzá. Amint próbálja összerakni élete képkockáit, a felvillanó képekben egy férfit és egy kislányt lát. Mindeközben egyre közelebb kerül egy elegáns étterem jóképű tulajdonosához, és egy évtizedekkel korábbi rejtélyes ügy is leköti a figyelmét.
A nácik által megszállt Párizsban egy fiatal özvegy, Céline édesapja virágboltjában dolgozik, nevelgeti a kislányát, és titkon reméli, hogy egyszer még rátalál a szerelem. Azonban egy kegyetlen német tiszt felfedi a nő zsidó származását, és Céline veszélyes játszmába kezd, hogy megóvja szerettei életét.
Miközben Caroline az emlékei után kutat, a lakásában egy rejtekhelyen megtalálja Céline leveleit, és rájön, hogy az otthona szörnyű titkokat rejt. Lassan az is világossá válik számára, hogy talán több dologban is hasonlít Céline-re, mint valaha gondolta volna.
Ebben a lenyűgözően izgalmas és megható regényben a bestsellerírónő egybeszövi a jelent és a múltat, megmutatja, micsoda erő rejtőzhet egy emberben, milyen bonyolultak a szív útjai és mire képes az anyai szeretet.

 


Sarah Jio nem csak sokoldalú bestselleríró: újságíró és fitneszblogger is. Az egyesült államokbeli Seattle-ben él férjével és három kisfiukkal.
Regényei megjelenésükkor mindig az amerikai sikerlisták élére kerültek, ám magyarul most olvasható először.

Adatok
ISBN
9789634380818
Kiadó
Tercium Kiadó
Oldalszám
328
Kiadás éve
2020