Új jelszó kérése
Termék részletek


Sarah Dunant-A Borgiák végzete (új példány)

Sarah Dunant-A Borgiák végzete (új példány)

-25%
Termék ára
4 000 Ft
Akció: 2 998 Ft2998
Kezdete: 2018.08.10   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
A termék tulajdonságai
A Borgiák bosszúja szerzőjének új regénye a reneszánsz kori Itáliáról és a történelem egyik leghírhedtebb családjáról. A Corleonék és a Lannisterek előtt a nép a Borgiákat félte...

1502-őt írunk. Rodrigo Borgia, aki saját bevallása szerint is nőcsábász és korrupt politikus, VI. Sándor néven a pápai trónra kerül. Leánya, Lucrezia huszonkét évesen már háromszor volt férjnél, és apja terveiben csak bábként szerepel, ám kezd ráébredni saját hatalmára. Valamint itt van Cesare Borgia is, a pápa zseniális, könyörtelen és egyre kiszámíthatatlanabb fia.
Miközben a pápa az öregedés és fia egyre őrültebb viselkedése ellen hadakozik, Lucreziának boldogulnia kell az urbinói udvar intrikái között, ahol új otthonában egy újabb házasság kihívása várja, hogy elfoglalja méltó helyét a történelemben.

Sarah Dunant ismét csodálatosan szövi a történet szálait, életre kelti a Borgia család szenvedélyes asszonyait és férfiúit, valamint Machiavelli lebilincselő figuráját. Az olvasó rajtuk keresztül élheti át a történelem egyik legbámulatosabb - és legtragikusabb - családjának kalandos történetét.
ISBN
9789632936550
Kiadó
Athenaeum Kiadó
Oldalszám
400
Kiadás éve
2017
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés