Termék részletek


Ryder Carroll-A Bullet Journal módszer (új példány)

Ryder Carroll-A Bullet Journal módszer (új példány)

-25%
Termék ára
4 490 Ft
Akció: 3 363 Ft
Kezdete: 2019.03.19   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Kövesd a múltat, Rendezd a jelent, Tervezd a jövőt
A termék tulajdonságai
A világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő Bullet Journal naplózási módszer megalkotójának útmutató könyvét tartod a kezedben.
Ryder Carroll éveken át kereste a számára megfelelő határidőnaplót, amiben rendszerezni szerette volna teendőit és céljait. Különféle online és offline naplók tucatjait próbálta ki, mire felismerte, valójában egyik sem illik ahhoz, ahogyan ő működik. A keresés során kifejlesztette saját rendszerező módszerét, melyet Bullet Journalnak nevezett el. Rövid időn belül azt tapasztalta, hogy kezében a megfelelő eszközzel, végre folyamatosan fókuszált és hatékony tud maradni. Új megközelítésű naplózási rendszere hamarosan elterjedt az egész világon, és mára már globális mozgalommá fejlődött.
Kövesd a múltat! Hogyan tudsz egy átfogó és tiszta feljegyzést készíteni gondolataidról mindössze egy toll és egy papírlap segítségével?
Rendezd a jelent! Hogyan lehetsz sokkal nyugodtabb azáltal, hogy módszeresebb és tudatosabb feladatlistákat készítesz?
Tervezd a jövőt! Hogyan alakíthatod át elképzeléseidet jelentőségteljes célokká, valamint hogyan oszd fel a céljaidat kezelhetőbb, kisebb lépésekre, hogy eljuss a biztos végeredményig?
A Bullett Journal módszer sokkal több mint a teendők rendszerezése és jegyzetek készítése. Ahogy Ryder Carroll mondja, a technika a szándékkal átitatott tudatos tervezésről szól, amivel hatékonyan kigyomlálhatsz minden zavaró tényezőt, hogy aztán a valóban fontos dolgokra fordíthasd az időd és az energiád.
ISBN
9789635299096
Kiadó
Édesvíz
Oldalszám
322
Kiadás éve
2018