Termék részletek


Richard Matheson-Csodás álmok jönnek (új példány)

Richard Matheson-Csodás álmok jönnek (új példány)

-25%
Termék ára
2 990 Ft
Akció: 2 238 Ft
Kezdete: 2018.11.13   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
A termék tulajdonságai
"Mert hogy mi álmok jőnek a halálban, ha majd leráztuk mind e földi bajt..." (Shakespeare: Hamlet)

Létezik-e a túlvilág, mi történik velünk halálunk után?
Váratlan baleset vet véget Chris Nielsen életének, elválasztva őt ezáltal szeretett feleségétől, Annie-től. Mielőtt Chris a "harmadik égbe" kerülne, családja körül bolyong testéből kilépett lélekként. Chrisnek muszáj felfedeznie az élet igaz természetét a halál után, de még a Mennyország sem teljes Annie nélkül, és mikor felesége öngyilkossága végérvényesen elválasztja őket egymástól, Chris kockára teszi a lelkét, hogy megmentse imádott feleségét az örök kárhozattól.
"Ha ez a történet igaz, mindannyian jobban tesszük, ha átgondoljuk az életünket. Nagyon alaposan" - mondja a holtában is önmaga értékeihez és szerelméhez ragaszkodó főhős. Együtt járva a szereplőkkel a kristálytiszta logikai alapokra épülő fantáziavilág csodálatos tájait, a könyv olvasója ezt valószínűleg meg is teszi majd. Az író részint a klinikai halálból "visszatértek" élményei, valamint Swedenborg és követői látomásai, részint mai ezoterikusok beszámolói alapján konstruálta meg mélyértelmű túlviláglátomását.
Richard Matheson gyönyörű történetéből azonos címmel film is készült 1998-ban Robin Williams főszereplésével (What dreams may come).
ISBN
9789632674100
Kiadó
Lazi Könyvkiadó
Oldalszám
272
Kiadás éve
2018