Rachel Smythe - Lore Olympus - Olümposzi história 2.

-28%
Rachel Smythe - Lore Olympus - Olümposzi história 2.
7 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

5 753 Ft

Tekints bele az istenek éjszakai életébe Rachel Smythe stílusos képregényében, mely kortárs környezetben gondolja újra a görög mitológia legismertebb történeteit!

Amikor Perszephoné elhagyta a halandók síkját az Olümposzért, új életet akart kezdeni. Csillogó, új otthonának azonban sötét oldala is van - jó hírét kikezdi a pletyka, a beképzelt Apollón pedig alapjaiban rázza meg a biztonságba vetett hitét -, és a lány nehezen találja a helyét az istenek sebesen pörgő világában. Hádész is kizökkent egyensúlyából: próbál küzdeni a tavasz ifjú istennője iránti érzések ellen, miközben igyekszik megtartani magányos uralmát az Alvilág felett. Perszephoné és Hádész egyre közelebb kerülnek egymáshoz, de szembe kell nézniük a múltjukkal és a jelenükkel, hogy reményük lehessen egy jobb jövőre.

Az Eisner-díjra jelölt webképregénynek ez a kiadása egy exkluzív történetet is tartalmaz, és a görög panteont egy rendkívül szellemes és romantikus képregényben repíti el a modern korba.

A második kötet a Webtoon első számú képregényének, a Lore Olympusnak a 25-49. fejezeteit tartalmazza.

"Könnyű belátni, miért szeretett bele az internet a Lore Olympusba. A klasszikus görög mítoszoknak ez a kápráztató újragondolása egyszerre bájos és provokatív." - Marissa Meyer, a Holdbéli krónikák szerzője

Adatok
ISBN
9789634321804
Kiadó
Ciceró Kiadó
Oldalszám
368
Kiadás éve
2022