Nicholas Sparks-Eltékozolt évek (új példány)

-25%
Nicholas Sparks-Eltékozolt évek (új példány)
2 490 Ft
1 865 Ft
Részletek
Wilson Lewis egy átlagos augusztusi napon, miután hazaért a munkából, mit sem értve figyeli felesége csalódott arcát. Hiába próbálkozik: talán fodrásznál volt az asszony, talán valami felbosszantotta; nem jön rá, mi lehet az oka. És azt sem tudja mire vélni, amikor lefekvéskor Jane sírva fakad.
Wilson megfeledkezett a házassági évfordulójukról. A huszonkilencedikről.
És ezzel egy olyan úton találja magát, ahol azelőtt még nem járt, az első tétova lépéseket újabbak követik; a tét a házassága. Ahogy végiggondolja eddigi életüket, látja a küzdelmes éveket, az otthonteremtés, a gyereknevelés nehézségeit, a szükségszerű eltávolodásukat, de felrémlik előtte a kezdet is, amikor a zuhogó esőben belefeledkezve gyönyörködött a majd harminc évvel ezelőtti Jane arcába. Wilson talán már nem is emlékszik, hogyan kell egy nő szívét meghódítani, de most, ha meg akarja menteni a házasságát, nincs más választása...

Nicholas Sparks megható regényében ismét a szerelem mindenhatóságáról ír - a Szerelmünk lapjai című könyvéből ismert Noah Calhoun és családja életét továbbszőve -, arról, hogy ha igazán akarjuk, sosem késő megváltoztatnunk a sorsunkat.
Adatok
ISBN
9789636437961
Kiadó
General Press Kiadó
Oldalszám
248
Kiadás éve
2015
Hasonló termékek