Új jelszó kérése
Termék részletek


Nelson DeMille-A ​kubai affér (Előjegyezhető!)

Nelson DeMille-A ​kubai affér (Előjegyezhető!)

Termék kosárba helyezése
Rövid leírás a termékről

Eredeti ár: 3690 ft

Akciós ár: 2765 ft

Kedvezmény: 25%

A termék tulajdonságai
Daniel ​Graham MacCormick – röviden Mac – élete nagyon is jónak tűnik. Harmincöt évesen Key Westben él, egy tizenkét méteres horgászhajó, a The Maine tulajdonosa, amelyet bérbe ad. Öt évet töltött a seregben, gyalogos tisztként kétszer szolgált Afganisztánban. Egy Ezüst Csillaggal, két Bíborszívvel valamint több olyan sebhellyel tért vissza, amelyek nem sülnek le, no meg a hajót terhelő jókora bankkölcsönnel. Igazság szerint Mac pénzügyei eléggé gyönge lábon állnak.
Egy napon a híres Zöld papagáj bárban ücsörög, s az életen elmélkedik, miközben Carlost várja, a sikeres miamii ügyvédet, akinek meglehetősen sok köze van Castro-ellenes csoportokhoz. Carlos ki akarja bérelni Macet meg a hajóját egy tíznapos horgászversenyre Kubába, ő azonban sejti, hogy többről van szó, és elutasítja az ügyvéd ajánlatát – a normál áron. Ám amikor az ajánlati ár eléri a kétmillió dollárt, hajlandó meghallgatni az üzleti ajánlatot, és beleegyezik a találkozóba Carlos ügyfeleivel, egy csodaszép kubai-amerikai nővel, Sara Ortegával s a titokzatos idősebb számkivetettel, Eduardo Valazquezzel.
Kiderül, hogy Sara nagyapja hatvanmillió dollárt rejtett el Kubában, amikor elmenekült Castro forradalma elől. A Havanna és Washington közti „kubai enyhülés” idején, Carlos, Eduardo és Sara tudja: csak idő kérdése, míg valaki véletlenül vagy szándékosan megtalálja az elrejtett pénzt. Mac azzal is tisztában van, hogy ha elfogadja a munkát, gazdagon távozik… vagy nem.
A műfaj igazi mesterének a rá jellemző humorral, ragyogóan és lenyűgöző hitelességgel megírt legújabb regénye.

„Nelson DeMille egy igazi mester.” Dan Brown
ISBN
9786155760013
Kiadó
Művelt Nép Kiadó
Oldalszám
460
Kiadás éve
2017
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés