Új jelszó kérése
Termék részletek


Michael A. Cusumano, David B. Yoffie - A győztes stratégia (új példány)

Michael A. Cusumano, David B. Yoffie - A győztes stratégia (új példány)

-25%
Termék ára
4 200 Ft
Akció: 3 148 Ft
Kezdete: 2018.08.09   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről


Bill Gates, Andy Grove, Steve Jobs öt örök érvényű leckéje


A termék tulajdonságai
1968 és 1976 között Bill Gates, Steve Jobs és Andy Grove részt vett három vállalat elindításában, melyek meghatározták a technológia világát, együtt elérték a másfél trillió dollár értéket, és megváltoztatták az életünket.
Ez volt a Microsoft az Apple és az Intel.
A győztes stratégia együtt elemzi a három zsenit, az első pillanattól kezdve, sikereiket és bukásaikat, hasonlóságaikat és különbözőségüket, felfedve az üzleti stratégia legfontosabb szabályait, melyekkel cégeiket építették.
A Harvard és az MIT ismert professzorai, David Yoffie és Michael Cusumano évtizedeken át követték és tanították a módszereiket, és ebben a nagyszerű kötetben megmutatják, hogyan változtatta meg Jobs, Grove és Gates a stratégiai gondolkodást és általában a stratégia szabályait.

"Mindhárman eléggé hajthatatlanok, könyörtelenek és fáradhatatlanok voltak ahhoz, hogy a maguk idejében, uralják a maguk világát." - The Economist

"Vajon más üzletágakban dolgozó vezetők is tanulhatnak Jobsék szokatlan és látványosan hatásos módszereiből? Hát persze." - Financial Times
ISBN
9786155638541
Kiadó
21. Század Kiadó
Oldalszám
317
Kiadás éve
2017
Webáruház készítés