Termék részletek


Meik Wiking - Hygge - A dán életérzés, amely boldoggá tesz (új példány)

Meik Wiking - Hygge - A dán életérzés, amely boldoggá tesz (új példány)
  • Meik Wiking - Hygge - A dán életérzés, amely boldoggá tesz (új példány)
  • Meik Wiking - Hygge - A dán életérzés, amely boldoggá tesz (új példány)

-25%
Termék ára
4 500 Ft
Akció: 3 373 Ft
Kezdete: 2018.07.04   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
A termék tulajdonságai
Egyre többször halljuk, hogy Dánia a világ legboldogabb országa. Mi lehet a dánok titka, ami a legboldogabb nemzetté teszi őket? Meik Wiking, a koppenhágai Boldogságkutató Intézet igazgatója többéves munkája során arra jutott, hogy a válasz nem más, mint a hygge.
Ezt a kifejezést fordították már a meghittség művészetének, a lélek otthonosságának és a megnyugtató környezet élvezetének is, ám ahhoz, hogy valóban megértsük ennek a különleges életérzésnek a lényegét, néhány kifejezésnél többre lesz szükségünk.
Ennek a gyönyörű és inspiráló könyvnek a segítségével lépésről lépésre sajátíthatjuk el a hygge - és általa a boldogság - titkát: megtudhatjuk, milyen szerepet játszanak ebben a fények, a jó ételek, a társas kapcsolatok, a karácsony vagy éppen az öltözködés.
A rengeteg érdekes információ és összefüggés mellett a a gazdagon illusztrált kötet gyakorlati tanácsokkal (konkrét példákkal, receptekkel, ötletekkel) is szolgál, melyek segítségével bárki könnyedén belecsempészheti a hygge elemeit a mindennapjaiba.
ISBN
9789630988759
Kiadó
Kossuth Kiadó
Oldalszám
288
Kiadás éve
2017