Új jelszó kérése
Termék részletek


M. C. Beaton-Hamish Macbeth és a tőrbe csalt falu (új példány)

M. C. Beaton-Hamish Macbeth és a tőrbe csalt falu (új példány)

-25%
Termék ára
3 500 Ft
Akció: 2 625 Ft2625
Kezdete: 2018.01.29   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
A termék tulajdonságai
Különös alakok bukkannak fel a skót faluban, Lochdubh-ban: két utazó, egy lakókocsinak berendezett kiszuperált, öreg busszal. A feltűnően jóképű férfi és a nem épp úri modorú lány néhány nap alatt felforgatják a helybéliek életét, és innentől kezdve mintha mindenki kivetkőzne régi önmagából.
A lelkész házaspár meginog hitében, a doktor puritán felesége őrült költekezésbe kezd, az ártatlanul bájos Currie nővérek váratlanul egy „Eladó” táblát függesztenek ki a házukra.
Hamish Macbeth őrnagy csalhatatlan szimata az első pillanattól jelzi, hogy a csavargó pár körül valami nincs rendben, és az intő jelek sokasodásával végül bekövetkezik a szörnyű bűntény.
Az őrnagy munkáját csak nehezíti, hogy a nyakára ültetnek segédnek egy ifjú rendőrt, a tisztaságmániás Willie Lamontot, aki pedánsabb a legházsártosabb háziasszonynál is. A nyomozói munka iránt teljesen érdektelen Willie-vel nem sokra megy Hamish, ám annál inkább segítségére van a szálak felgöngyölítésében régi barátja, a bájos Priscilla. Hamish nemcsak a nyomozásra nem sajnálja az időt, hanem végre talán komoly elhatározásra jut a lánnyal kapcsolatban is…
ISBN
9786155469626
Kiadó
Erawan Kiadó
Oldalszám
262
Kiadás éve
2015
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés