Lucy Maud Montgomery - Anne új vizekre evez

-27%
ÚJ
Lucy Maud Montgomery - Anne új vizekre evez
2 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 183 Ft

A sorozat negyedik részében Anne Shirley-t Gilbert Blythe menyasszonyaként láthatjuk viszont. A házasságkötésig azonban még várniuk kell, amíg Gilbert befejezi orvosi tanulmányait.
Ezalatt az idő alatt Anne sem tétlenkedik: Summerside-ba költözik, hogy elfoglalja az ottani iskola igazgatói székét. Csakhogy ez az állás egy helyi befolyásos család, a Pringle-klán szerint csakis egy Pringle-t illethet, és a család tagjai mindent meg is tesznek azért, hogy erről Anne-t is meggyőzzék. Anne dolgát nem könnyíti meg helyettese, a zsémbes Katherine sem, aki szintén nem látja szívesen őt az iskola élén. Katherine mogorvaságát és a Pringle-k mesterkedéseit szerencsére ellensúlyozza Anne számára a sok kellemes új ismeretség, a kis Elizabethtel kötött szoros barátsága, és az, hogy a Szélfútta Nyárfa-lakban valódi otthonra lel.
Anne azonban azt szeretné, ha az egész város - beleértve a Pringle-ket és Katherine-t is -, elfogadná őt, ám ehhez megnyerő egyénisége mellett szüksége lesz némi szerencsére is... 

Adatok
ISBN
9789632675633
Kiadó
Lazi
Oldalszám
288
Kiadás éve
2022