Lorena Pajalunga - Dinó meditáció - Fedezd fel önmagad a kis dinókkal

-25%
Lorena Pajalunga - Dinó meditáció - Fedezd fel önmagad a kis dinókkal
3 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 990 Ft

TÁMOGASD GYERMEKED A DÍNÓK SEGÍTSÉGÉVEL!

A könyvben bemutatott éber tudatosság meditációk segítenek a gyermekeknek túlszárnyalni a személyiségükből fakadó kihívásokat. A dinoszauruszok javaslatait követve, kisebb meditációkat tanulhatnak meg. A tudatos jelenlétet oly módon tapasztalhatják meg, ami valóban hasznos és érthető lesz számukra. Megtanulnak ellazulni, és kezelni az érzelmi hullámvölgyeiket. Segít nekik egyensúlyba kerülni saját gondolatvilágukkal, hogy újra összpontosítani tudjanak és megnyugodjanak.

A gyermekek dinoszauruszokkal való kapcsolata határtalan. Bármi képes felkelteni figyelmüket, ami kapcsolatban áll a dinókkal. Ez a rajongással teli érdeklődés remek lehetőséget kínál arra, hogy egyszerűen beszélgethessünk velük olyan összetett témákról, mint például a szellemi jóllétük.

A mindfulness meditáció egy olyan út, mely elvezeti az embert az önuralomhoz, a negatív érzések kezeléséhez, a rugalmassághoz, az empátiához és az együttérzéshez. Megmutatja, hogyan legyünk tudatában a körülöttünk zajló eseményeknek, és miként tudjuk derűvel, higgadtsággal megtalálni a boldogságot a nehézségek közepette is. Kívánhatnánk ennél többet gyermekeinknek?

Négy dínó barát különféle meditációs gyakorlatokat mutat meg:
- testpozíciók,
- légzésminták
- képzelőerőt fejlesztő technikák.

FEDEZZÜK FEL EGYÜTT, HOGYAN LEHET A NEHÉZSÉGEKBŐL ENERGIÁT ÉS ERŐT MERÍTENI.

Adatok
ISBN
9786156455635
Kiadó
Good Life Books
Oldalszám
40
Kiadás éve
2022