Linda Howe-Akasa krónika (új példány)

-25%
Linda Howe-Akasa krónika (új példány)
3 990 Ft
2 990 Ft
Hogyan érzékeld és használd az Univerzum tudástárát?
Részletek
Az univerzum él - és emlékezik. Az univerzum Akasa-krónika néven ismert energetikai archívuma minden lélekre vonatkozóan tárol információkat, melyeket felfedve szeretetteljes vezetésben részesülhetünk. A lélek feljegyzéseinek és útinaplójának megtekintése valaha a spirituális mesterek privilégiuma volt, ma azonban bárki által lehívható és használható az itt összegyűlt információ.

Hogyan férhetsz hozzá az univerzum tudástárához? A könyv, melyet kezedben tartasz minden eszközt a rendelkezésedre bocsát ahhoz, hogy megtanuld érzékelni és értelmezni az Akasa-krónika energetikai feljegyzéseit. A gyógyító Linda Howe kidolgozott egy megbízható eljárást, amellyel hozzáférhetünk ehhez az információtárhoz; ez az Ösvény Imádság Módszer. Ez az átfogó útmutató segít magabiztosan olvasnod a saját Krónikádat vagy másokét, és ösztönzést találnod a saját spirituális utad megtételéhez.
A könyvből választ kapsz az alábbi kérdésekre:
Hogyan léphetsz be az Akasa-krónikába?
Mire figyeljünk az Akasa-olvasás során?
Milyen szabályokat kell betartanunk?
Milyen típusú kérdéseket érdemes feltennünk?
Hogyan használjuk az Akasából származó információkat?

Az Akasa-krónika - Hogyan érzékeld és használd az univerzum tudástárát? neked is átadja a tudást, amit felhasználva kapcsolatba kerülhetsz a végtelen öröm, a belső béke és az elégedettség ezen isteni forrásával.
Adatok
ISBN
9789635299942
Kiadó
Édesvíz
Oldalszám
197
Kiadás éve
2020