Új jelszó kérése
Termék részletek


Lázár Györgyné-Német szókincsgyakorló tematikus feladatgyűjtemény

Lázár Györgyné-Német szókincsgyakorló tematikus feladatgyűjtemény

-16%
Termék ára
3 700 Ft
Akció: 3 108 Ft3108
Kezdete: 2018.07.12   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
A termék tulajdonságai
Kiknek ajánljuk a könyvet?
Érettségire és nyelvvizsgára készülő nyelvtanulóknak és felkészítő tanáraiknak.
Elsősorban a B2 szintű vagy azt megközelítő nyelvtudással rendelkezőknek ajánljuk, de B1 illetve C1 szintű nyelvtudásúak is haszonnal forgathatják.

Miért ajánljuk a könyvet?
A szavakat a nyelvkönyvek által a B2 szinten feldolgozott témák köré csoportosítja, de nem ragad meg a szokványos témakibontásnál, hanem kitér a modern világ, napjaink aktualitásaira (pl. a hagyományos mellett modern családi struktúrák, banki szolgáltatások, számítógép, média) is.
A feladatok nagyon változatosak, a kiegészítendő és hozzárendeléses vagy feleletválasztós gyakorlatok mellett mindig vannak játékos, rejtvényszerű feladatok is.
A gyakorlatok minden szófajra kiterjednek, nem csak az egyes témákhoz tartozó főneveket, hanem jelzős szerkezeteket és igéket, igei szerkezeteket és állandó szókapcsolatokat is gyakoroltatnak.
Hiánypótló a szólásokat és közmondásokat feldolgozó, valamint az azonos alakú és azonos hangzású szavakat gyakoroltató fejezet.
Újdonságként egy-egy fejezet foglalkozik az osztrák német és a svájci irodalmi német szókincsével. A feladatok megoldását a könyv végén található Szólista segíti.
Bármely kurzuskönyv kiegészítő tananyagaként, valamint nyelvvizsgára készülő nyelvtanulók számára tematikus fő tananyagként használható.
ISBN
9789630595179
Kiadó
Akadémia Kiadó
Oldalszám
178
Kiadás éve
2014
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés