Új jelszó kérése
Termék részletek


Lázár Györgyné-Német szókincsgyakorló tematikus feladatgyűjtemény

Lázár Györgyné-Német szókincsgyakorló tematikus feladatgyűjtemény

-15%
Termék ára
3 700 Ft
Akció: 3 143 Ft
Kezdete: 2018.09.03   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
A termék tulajdonságai
Kiknek ajánljuk a könyvet?
Érettségire és nyelvvizsgára készülő nyelvtanulóknak és felkészítő tanáraiknak.
Elsősorban a B2 szintű vagy azt megközelítő nyelvtudással rendelkezőknek ajánljuk, de B1 illetve C1 szintű nyelvtudásúak is haszonnal forgathatják.

Miért ajánljuk a könyvet?
A szavakat a nyelvkönyvek által a B2 szinten feldolgozott témák köré csoportosítja, de nem ragad meg a szokványos témakibontásnál, hanem kitér a modern világ, napjaink aktualitásaira (pl. a hagyományos mellett modern családi struktúrák, banki szolgáltatások, számítógép, média) is.
A feladatok nagyon változatosak, a kiegészítendő és hozzárendeléses vagy feleletválasztós gyakorlatok mellett mindig vannak játékos, rejtvényszerű feladatok is.
A gyakorlatok minden szófajra kiterjednek, nem csak az egyes témákhoz tartozó főneveket, hanem jelzős szerkezeteket és igéket, igei szerkezeteket és állandó szókapcsolatokat is gyakoroltatnak.
Hiánypótló a szólásokat és közmondásokat feldolgozó, valamint az azonos alakú és azonos hangzású szavakat gyakoroltató fejezet.
Újdonságként egy-egy fejezet foglalkozik az osztrák német és a svájci irodalmi német szókincsével. A feladatok megoldását a könyv végén található Szólista segíti.
Bármely kurzuskönyv kiegészítő tananyagaként, valamint nyelvvizsgára készülő nyelvtanulók számára tematikus fő tananyagként használható.
ISBN
9789630595179
Kiadó
Akadémia Kiadó
Oldalszám
178
Kiadás éve
2014
Webáruház készítés