Új jelszó kérése
Termék részletek


Lauren Groff - Vágy és végzet (új példány)

Lauren Groff - Vágy és végzet (új példány)

-25%
Termék ára
4 000 Ft
Akció: 2 998 Ft2998
Kezdete: 2018.08.04   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
A termék tulajdonságai
Lotto és Mathilde gyönyörűek, fiatalok, tehetségesek. Megismerkedésük után két héttel titokban házasodnak össze. Nem sokat várat magára Lotto dúsgazdag anyjának válasza, aki kitagadja a fiát. Az ifjú házasok kénytelenek egy New York-i szuterénben nyomorogni, ám barátaik támogatása és beteljesült szerelmük mégis boldoggá teszi őket.
Alig telik el egy évtized, Lotto már ünnepelt drámaíró, akinek karrierjét Mathilde nyíltan és titokban is segíti. Ahogy végigkísérjük közös életük több mint húsz évét, lassan feltárulnak kapcsolatuk rejtett dimenziói is: a félelmek, hazugságok, és a játszmák, amikkel életben tartják a házasságot.
Groff regényében finoman, már-már pókhálószerűen szövődnek egybe két ember világának szálai, és fokozatosan ismerjük meg egy nem mindennapi kötelék valódi mozgatórugóit.

Lauren Groff 1978-ban született Copperstownban, jelenleg Floridában él férjével és két fiukkal. 2008 óta jelennek meg írásai, a Vágy és végzet a harmadik regénye, amelyet számos díjjal tüntettek ki, és mostanra harminc országban olvasható.
ISBN
9789633103104
Kiadó
Libri Kiadó
Oldalszám
462
Kiadás éve
2017
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés