Kristen Ciccarelli - Az utolsó namsara (új példány)

-25%
Kristen Ciccarelli - Az utolsó namsara (új példány)
3 300 Ft
2 475 Ft
Részletek
,,Mindenek kezdetén volt Namsara, az égből és lélekből formált ifjú, aki nevetést és szeretetet hozott magával, bárhová ment. Ám ahol fény van, ott sötétségnek is kell lennie - így megjelent Iskari, a vérből és holdfényből formált leány, a pusztító, a halálhozó."
Asha, az uralkodó leánya a nagy Firgaard birodalom legrettegettebb sárkányölője. Az emberek tisztelik, de tartanak is tőle. Ő az iskari - ám ez magányos szerep, melytől Asha inkább érzi magát fegyvernek, mint fiatal nőnek. Egyik bestiát a másik után vadássza le, hogy elhozza a fejüket a királynak, de nincs az a zsákmány, ami megmenthetné őt a végzetétől: az apja odaígérte a kezét kegyetlen parancsnokának. A lány semmi mást nem akar, csak leszámolni tragikus múltjával és elkerülni a sivár jövőt. Amikor esélyt kap a szabadságra, cserébe Firgaard legerősebb sárkányának életéért, kapva kap a lehetőségen. Egy titokzatos fiú segítségével Ashának le kell ráznia magáról az iskari szerepének láncait, és ki kell tárnia szívét a szerelem, a fény és az igazság előtt, melyet egészen eddig eltitkoltak előle.

,,Kristen Ciccarelli sárkányokkal és ősi néphagyományokkal teli, csodás világot alkotott. Minden esemény tökéletesen elegyedik a beleszőtt, régi történetekkel.
Ez a felnőtté válási narratíva bemutatja, hogy milyen nehéz megtanulni, hogyan bízzunk saját fejünkben és szívünkben."
School Library Journal

,,Az író számos történetszálat fűz össze, igazán gördülékenyen tárja fel az egyes rétegeket, miközben a cselekmény halad előre. Ezalatt az ifjú hősnő nézőpontján
keresztül az olvasók beleélhetik magukat ebbe a világba."
Bulletin of the Center for Children's Books

,,Az írónő a háború és a lázadás komoly témáit szövi egybe valami személyessel: egy fiatal lány vívódásaival, sikereivel és ébredő érzéseivel. A fantasy szerelmesei
imádni fogják Asha és a sárkányai mesés történetét, és izgatottan várják majd, hogy megtudják, mi történik hőseinkkel a következő pörgős kaland során."
Barnes&Noble

,,Kristen Ciccarelli bemutatkozó könyve intrikával, belső vívódással és ősi erőkkel fűszerezve tárja elénk ezt a gazdagon megrajzolt világot. A műfaj rajongóit biztosan rabul ejti."
Amazon
Adatok
ISBN
9789632619774
Kiadó
Maxim Kiadó
Oldalszám
448
Kiadás éve
2018