Új jelszó kérése
Termék részletek


Katona Klári - Közelség (új példány)

Katona Klári - Közelség (új példány)

-25%
Termék ára
3 490 Ft
Akció: 2 613 Ft
Kezdete: 2018.08.03   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
A termék tulajdonságai
Katona Klári - érzékeny, gondolkodó nőként - az idei év végéhez közeledve új fejezetet nyit életében. Az Édesvíz Kiadó gondozásában KÖZELSÉG címmel könyve jelenik meg. Gondolatiságában, felvetéseiben is különleges írásaiból tárul elénk írói világa. Ő már régóta nemcsak egy énekesnő. Legendássá lett dalaihoz, szemelyéhez generációk kötődnek. Azon kevesek közül való, aki az évek, évtizedek haladtával egyre újabb területeket hódít meg. A televíziós - és rádiós műsorvezetéssel, a gyermekek tehetségességét kibontó zenei anyagaival, egyedülálló társadalmi felelősségvállalási jelenléttel. Amikor a fesztiváldíjak, elismerések, kitüntetések után lemezre énekelte saját zenéit, dalszövegeit, azt írták róla: új zenés költő született.

Folytatásként, egy kapcsolódó hangoskönyvvel, Kész szavak címmel adta ki írásainak első gyűjteményét. Ez mind annyira szokatlan, amennyire tőle egyáltalán nem meglepő.

A KÖZELSÉG méltó folytatása gazdag életútjának. Olvasásához nem kell különleges alkalom. A könyvének lapjain az élet, a mindennapok, férfi-nő kapcsolat, az egymásra figyelés, az érzések, apró csodák világába vezet minket, azok észrevételére hív. Azt írja: Ami naponta közel kerül hozzánk, az sodor el talán bennünket a legnagyobb távolságokba egymástól. Mintha attól tartanánk, hogy a közelkerülésben elveszünk. Az igazi közelség: más. Vágyott, befogadó. Az átélésével gazdagságot kínáló bizalmi állapot. Ezért üzeni minden eddigi, mostani és majdani megnyilvánulása a KÖZELSÉG csodájának megélhetőségét, reményt adó erejét.
ISBN
9789635298297
Kiadó
Édesvíz
Oldalszám
249
Kiadás éve
2017
Webáruház készítés