Új jelszó kérése
Termék részletek


Kate Furnivall-A fehér gyöngy (új példány)

Kate Furnivall-A fehér gyöngy (új példány)

-25%
Termék ára
3 290 Ft
Akció: 2 465 Ft2465
Kezdete: 2018.02.05   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
A termék tulajdonságai
1941, Malajzia. Constance Hadley a gazdag ültetvénytulajdonos-feleségek látszólag kényelmes életét éli, de borzalmas titkot rejt a múltja, ami veszélybe sodorhatja házasságát. Egyébként sem élvezi a gyarmati élettel járó unalmat, a tikkasztó hőséget és szerelem nélküli házasságát.

A japán invázió kezdetével élete örökre megváltozik. Mikor hullani kezdenek a bombák Palur városára, Connie úgy határoz, hogy Szingapúrba menekül a család hajója, a Fehér gyöngy fedélzetén.
Az erős akaratú nő férjével, fiával és három barátjával az oldalán kihajózik a titokzatos hajókereskedő, Fitzpayne társaságában. Egyedül Fitzpayne vezetheti őket biztonságba a Dél-kínai tenger szigetei között, miközben ellenséges repülők vadásznak a menekülők hajóira.
Az állandó veszély és bizonytalanság feszültséget és érzelmeket szítanak a társaság tagjai között, fogytán az élelem, ráadásul új útitársakkal is gyarapodnak, miközben az általuk ismert világ lassan darabokra hullik körülöttük. Közben Connie abszurd módon mégis élvezi ezt az újfajta szabadságot, és felfedez magának egy izgalmas, különleges és valódi érzelmekkel teli világot.
ISBN
9789636354114
Kiadó
I.P.C. Könyvek
Oldalszám
512
Kiadás éve
2011
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés