Új jelszó kérése
Termék részletek


Karen Le Billon-Falra hányt borsó? (új példány)

Karen Le Billon-Falra hányt borsó? (új példány)

-25%
Termék ára
3 490 Ft
Akció: 2 613 Ft
Kezdete: 2019.01.01   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Tíz egyszerű szabály a francia szülőktől a gyerek vidám és egészséges táplálkozásáért
A termék tulajdonságai
Amikor Karen Le Billon kis családjával Kanadából férje szülőfalujába, Franciaország északi csücskébe költözik, felkészül arra, hogy másik kultúrába csöppennek. Arra azonban nem számít, hogy kioktatják, amikor nyűgös kislányát egy kis finomsággal akarja megvigasztalni, vagy kerek-perec megtiltják neki, hogy a nagyobbik gyereknek ebédet csomagoljon az iskolába. Karen csak ámul-bámul, hogy a francia gyerekek nem válogatnak, minden ételt vígan bekebeleznek, legyen az cékla vagy karalábé, brokkoli vagy spenót. Nem nassolnak, és nem lapátolják be villámgyorsan az ételt, hogy rohanjanak vissza játszani. Vajon mi a titka a francia szülőknek?
Karen hamarosan felfedezi a "kajaszabályok" jelentőségét. A francia szülők ezek segítségével ismertetik meg gyermekeit az étkezési szokásokkal és hozzájuk kötődő illemszabályokkal, szoktatják rá lépésről lépésre, vagy inkább falatról falatra az egészséges ételekre, amelyek lehetnek nagyon finomak is. Így tanítják meg őket arra, hogy nemcsak az számít, mit eszik az ember, hanem az is, hogyan.
A Falra hányt borsó? egy szeleburdi, de kíváncsi és minden újra nyitott család személyes hangvételű, szórakoztató története mulatságos anekdotákkal, hasznos étkezési és főzési tanácsokkal, tippekkel, trükkökkel és étvágygerjesztő receptekkel. Kedves humorral és tabudöntögető szemlélettel beszél családról, szülőkről és gyerekekről, ételekről. Útmutatást, inspirációt és gyakorlati ötleteket ad, hogyan együk magunkat boldoggá és egészségessé!

KAREN LE BILLON a University of British Columbia professzora. 2011-ben beválasztották a 40 legsikeresebb 40 év alatti kanadai közé. Az írónő Oxfordban végzett, doktori fokozatot szerzett, öt tudományos szakkönyv, valamint a Getting to Yum című útmutató és szakácskönyv szerzője, amelyben a kisgyerekek ízérzékelési képzésének rejtelmeibe vezeti be az olvasót. Családjával együtt hol Kanadában, hol Franciaországban él.
ISBN
9789634751045
Kiadó
Jaffa Kiadó
Oldalszám
374
Kiadás éve
2018
Webáruház készítés