Termék részletek


Joel Derfner-Jackson Galaxy-Pokoli macskák (új példány)

Joel Derfner-Jackson Galaxy-Pokoli macskák (új példány)

-25%
Termék ára
3 490 Ft
Akció: 2 613 Ft
Kezdete: 2019.12.14   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
A termék tulajdonságai
Jackson Galaxy az Animal Planet népszerű sorozatának macskaguruja, leginkább egy motoros banda tagjára emlékeztet, mégis különleges képességgel rendelkezik: nem létezik a világon olyan komisz cica, akivel ne tudna szót érteni, és akinek ne tudna segíteni – az állatok idegileg kikészült gazdáiról nem is beszélve...
Most megjelenő könyvében a szerző elmeséli tizenhárom éven át tartó barátságának történetét Bennyvel, egy kis termetű, rövid szőrű, szürke-fehér kandúrral, illetve tanácsokat és tippeket ad, hogyan élhetünk egy fedél alatt, harmonikus kapcsolatban nehéz természetű kedvenceinkkel. Galaxy egyedülálló Cat Mojo módszerével segít a bajba jutott gazdiknak megérteni kedvencük különös viselkedését, és egyben megoldást is keres az olykor igen zűrös helyzetekre.
A Pokoli macskák című sorozat világszerte töretlen népszerűségnek örvend, immár az ötödik évad előkészületei folynak. Az apai ágon magyar származású Galaxy Los Angeles mellett él három cicájával, Caroline-nal, Chippyvel és Velouriával valamint kutyájával Rudyval.
ISBN
9786155235719
Kiadó
Jaffa Kiadó
Oldalszám
291
Kiadás éve
2013