Új jelszó kérése
Termék részletek


Joe Abercrombie-Hidegen tálalva (új példány)

Joe Abercrombie-Hidegen tálalva (új példány)

-25%
Termék ára
4 000 Ft
Akció: 2 998 Ft2998
Kezdete: 2018.08.02   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
A termék tulajdonságai
Tavasz van Styriában. Márpedig ez háborút jelent.

Tizenkilenc éve folyik a vér. A könyörtelen Orso nagyherceg brutális harcot folytat a civakodó Nyolcak Ligájával. Miközben hadseregek menetelnek, fejek hullanak és városok égnek, a színfalak mögött bankárok, papok és ősibb, sötétebb hatalmak marakodnak azon, ki legyen az új király.

A háború tán maga a pokol, de Monza Murcatto, a talinsi kígyó, Orso nagyherceg leghírhedtebb zsoldosa számára kiváló alkalmat kínál a pénzkeresetre. Győzelmei népszerűvé tették – munkaadója szerint egy árnyalattal népszerűbbé is a kelleténél. Murcatto jutalmul egy szakadék mélyén végzi hát összetört csontokkal, bosszúra éhesen. Bármi is az ára, hét embernek meg kell halnia.

Murcatto szövetséget köt Styria legmegbízhatatlanabb alkoholistájával, Styria legkiszámíthatatlanabb méregkeverőjével, egy életét a számok megszállottjaként élő sokszoros gyilkossal meg egy barbárral, aki nem akar mást, csak helyesen cselekedni. Ellenségének tudhatja a fél országot. Mind ennek tetejébe utána küldik a világ legveszélyesebb emberét, hogy találja meg, és fejezze be, amit Orso nagyherceg elkezdett.

Tavasz van Styriában. Márpedig ez bosszút jelent.
ISBN
9789633736685
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó
Oldalszám
770
Kiadás éve
2014
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés