Új jelszó kérése
Termék részletek


Jennifer Blake-A grácia bűvöletében (új példány)

Jennifer Blake-A grácia bűvöletében (új példány)

-25%
Termék ára
3 200 Ft
Akció: 2 399 Ft2399
Kezdete: 2018.02.05   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
A termék tulajdonságai
Egyike a három elátkozott graydoni gráciának: ha nem szerelemből megy férjhez, jegyesére lesújt a halál.

Lady Catherine Miltonra, amikor lemarad a társaságtól egy vadászaton, haramiák támadnak rá. Ross Dunbar, a bősz skót siet a segítségére. A fiatalember VII. Henrik vendégeként - voltaképpen túszaként - tartózkodik az angol udvarban: a király így akarja biztosítani, hogy Ross atyja felhagyjon kedvenc időtöltésével, a határ menti fosztogatással és portyázással.
Noha a haramiákat együttes erővel sikerül megfutamítaniuk, a fiatalok kénytelenek az éjszakát kettesben tölteni az erdőben. A szokások és az illem megkövetelné, hogy azonnal összeházasodjanak, ám erre egyikük sem hajlandó. Cate, nehogy beteljesedjék az átok, inkább vállalja, hogy folt esik a becsületén, Ross pedig családja és népe elleni árulásnak érezné, ha angol nőt venne feleségül.
Henrik utasításának azonban nem szegülhetnek ellen. Amikor híre jön, hogy ír és német csapatok támogatásával egy trónkövetelő partra szállt Angliában, a király oltár elé parancsolja a párt, Rossnak nászajándékul birtokokat adományoz a skót határ mentén, hogy ott készüljön fel a védekezésre.
Úgy tűnik, Ross sorsa elrendeltetett: ha nem az átok végez vele, akkor az ellenség kardja - egy olyan háborúban, amelyet nem is érez magáénak.
ISBN
9789636354527
Kiadó
I.P.C. könyvek
Oldalszám
366
Kiadás éve
2013
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés