Új jelszó kérése
Termék részletek


Jean Sasson-Sírj tovább, hercegnő (új példány)

Jean Sasson-Sírj tovább, hercegnő (új példány)

-25%
Termék ára
2 990 Ft
Akció: 2 238 Ft2238
Kezdete: 2018.08.01   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
A termék tulajdonságai
Több mint húsz éve kutatja a sikerlistás Jean Sasson a Közel-Kelet valóságának történeteit. A Szultána hercegnő szavaival tolmácsolt Hercegnő sorozat kötetei jóvoltából az olvasók bepillanthattak a Szaúd-Arábia hétköznapjait takaró fátyol mögé, és megismerhették a nőket sújtó iszonyú – és máig fennálló – nemi elkülönítést és megkülönböztetést.
A Szultána hercegnőről szóló sorozat legújabb kötete hűen ecseteli a világ egyik leggazdagabb és legkonzervatívabb királyságának az életét. Ebben a világban férfi gondviselők irányítják a nők világának minden mozzanatát – kihez menjen férjhez, hol dolgozzon. Bár a hercegnő a kiváltságosok életét éli palotáiban szolgái közepette, még neki is titokban kellett dolgoznia, amikor lejegyezte a megvert, lenézett, sőt kivégzett asszonyok történeteit.
Az írónő ugyanakkor rendkívül megnyerően és emberségesen ábrázolja egy szeretetteljes szaúdi család és barátai hétköznapjait, melyekből nem hiányoznak a gyengéd pillanatok, de az érzelemkitörések, a családi viták és a szüntelen igazságkeresés sem.
ISBN
9789634060307
Kiadó
Gabo Könyvkiadó
Oldalszám
343
Kiadás éve
2015
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés