Új jelszó kérése
Termék részletek


Jane Shemilt-Légszomj (új példány)

Jane Shemilt-Légszomj (új példány)

-25%
Termék ára
2 990 Ft
Akció: 2 240 Ft2240
Kezdete: 2018.01.28   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
A termék tulajdonságai
Emma és Adam orvosként valódi szaktekintélynek számítanak. Amikor egy kutatóprogram keretében a férfinak lehetősége nyílik arra, hogy családostul egy évre Botswanába utazzon, úgy döntenek, belevágnak a nagy kalandba. A munka vészhelyzeteiből, taposómalmából és a kettejük közötti állandó versengésből végre kibillentené őket ez a soha vissza nem térő alkalom; és a nyugodtabb, egymásra jobban odafigyelő, boldogabb életről szóló álmuk talán a vadon szomszédságában valóra válhatna.
Az álomból azonban igazi rémálom lesz: Emma egy nap üresen találja a kisfia ágyát. Afrika földjén, több ezer kilométerre az otthonuktól, valódi segítség híján maradnak. A rendőrség ugyan nyomozásba kezd, a szülők mégis úgy érzik, nekik is a gyermek nyomába kell eredniük, mert ki tudja, milyen szörnyűbbnél szörnyűbb okok állhatnak az eltűnése mögött.
Jane Shemilt - világhírű regényéhez (Lányom) hasonlóan - ebben a könyvben is a gondolatok, az érzések fénytöréseit, a kapcsolatok és az érzelmek ellentmondásosságát járja körül egy olyan történeten keresztül, amely egy percre sem enged.
ISBN
9789636439118
Kiadó
General Press Kiadó
Oldalszám
272
Kiadás éve
2016
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés