Új jelszó kérése
Termék részletek


James Van Praagh-Menny és föld (új példány)

James Van Praagh-Menny és föld (új példány)

-25%
Termék ára
3 300 Ft
Akció: 2 473 Ft
Kezdete: 2018.07.08   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
A termék tulajdonságai
"a halál nem jelenti a létezés végét, és félni sem kell tőle; valóban van élet ezen a fizikai világon túl. A föld csak egy része a hatalmas, multidimenzionális univerzumnak. Folyamatosan vannak körülöttünk szellemi lények más világokból. Ezek a szellemek sokféleképp szolgálják az embereket: tanítókként, társakként, kreatív inspirációval vagy védelmezve minket."

James van Praagh médium, bestsellerszerző és televíziós személyiség napjaink egyik legismertebb spirituális tanítója. Könyvében röviden összefoglalja az alapvető tudnivalókat
a spiritualitás iránt érdeklődők számára - mi az aura, hogyan fogadjuk el a nem látható létezését, lehetnek-e védelmezők állatok -, és számos saját élményen át bemutatja, hogyan tisztítható meg szellemünk és lelkünk vagy akár házunk, környezetünk a lelki egészségünknek ártó szellemektől, gondolatoktól vagy életünk energiavámpír szereplőitől, és kapcsolatba lépve a szellemvilággal, mi az, ami hozzásegíthet a teljesebb, boldogabb, nyugodtabb élethez.


"Csodálatos és felemelő Ha valaha félt a haláltól, vagy gyászolta már egy szerette elvesztését, James Van Praagh spirituális történetei és tanításai begyógyítják majd a szívét."
Brian L. Weiss, az Életek, mesterek szerzője
ISBN
9789636355746
Kiadó
I.P.C. Könyvek
Oldalszám
304
Kiadás éve
2016
Webáruház készítés