Új jelszó kérése
Termék részletek


J.R.Ward-Az árnyékok (Új példány, megvásárolható, de nem kölcsönözhető!)

J.R.Ward-Az árnyékok (Új példány, megvásárolható, de nem kölcsönözhető!)

-25%
Termék ára
4 000 Ft
Akció: 2 998 Ft2998
Kezdete: 2018.08.04   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Rövid leírás a termékről
Fekete Tőr Testvériség 13.
A termék tulajdonságai
Trez „Latimer” valójában nem létezik. Árnyékként él és dolgozik az emberi világban ezzel a kitalált személyazonossággal. Kisgyermekként a szülei eladták a S'Hisbe faj királynőjének, Trez viszont elszökött, és bártulajdonosként évek óta a New York állambeli Caldwellben él. A szexrabszolgaság elől menekült el, amire a királynő kényszeríteni akarta. Soha senkire sem tudott igazán támaszkodni… csak ikertestvérére, iAmre.
iAmet mindig is egyetlen cél vezérelte, megóvni testvérét az önpusztítástól. Már úgy érzi, hogy kudarcot vallott, amikor Trez életében megjelenik a kiválasztott Selena. Ekkor azonban már túl késő. Elérkezett az idő, hogy Trez teljesítse a kötelességét, és nőül vegye a királynő lányát. Nincs menekvés, nem tehet semmit, hogy elkerülje.
Csapdába esve a szíve vágya és a kéretlen sors között Treznek el kell döntenie, hogy bajba sodorja-e saját magát és másokat… vagy örökre hátat fordít a nőnek, akit szeret. Ekkor azonban váratlan tragédia történik, amely mindent megváltoztat. Az érzelmileg mélypontra került Treznek muszáj újra életcélt találnia, különben örökre elveszíti önmagát és a lelkét. iAm pedig, a testvéri szeretet nevében, arra készül, hogy meghozza a legnagyobb áldozatot…
ISBN
9786155104602
Kiadó
Art Nouveau
Oldalszám
688
Kiadás éve
2015
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés